Ajankohtaista

Uusin tiedote

Hyvää Kalevalan ja Suomalaisen kulttuurin päivää!

Suomalaisen kulttuurin päivänä maistuvat erinomaisesti sultsinat.

Lue

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Tänä vuonna saamme juhlistaa joulua Pohjois-Karjalan viljatuoteperheen tuotteilla. Yhteistyössä syntyy makuja, joilla on juuret!

Pohjois-Karjalan viljatuoteperhe Kukki kauppojen valikoimiin

Pohjois-Karjalan viljatuoteperhe on nyt lanseerattu markkinoille. Pohjois-Karjalan viljatuoteperheen tunnistaa Kukkilinnusta.

Maijan Juhla- ja pitopalvelu Vuoden Karelia à la carte -yritys

Silva Metsänäyttelyssä Joensuussa juhlistettiin vuoden Karelia à la carte -yritystä. Onnea Maija Timonen!

Silva Metsänäyttely 8.-9.9.-23 Joensuun Laulurinteellä.

Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset ja Karelia à la carte -verkosto ovat mukana Silvassa. Tervetuloa!

Karelia à la carte juhlistaa ruoan sankareita Karjalan Kurmeessa Joensuun Kauppatorilla

Joensuun tori täyttyy viikonloppuna ilonpidosta, paikallisista herkuista, käsitöistä ja laajasta kirjosta kulttuuria. Tervetuloa!

Karelia à la carte -verkostoon yhdeksän uutta yritystä

Karelia à la carte -verkoston valiokunta kokoontui tällä viikolla ja hyväksyi yhdeksän uutta yritystä Karelia à la carte verkostoon. Yritykset ovat...

Karelia à la carte yrityksille jaettiin European Region of Gastronomy Saimaa -tunnustukset kesän avauksessa

European Region of Gastronomy Saimaa -plakaatit jaettiin 28 Karelia à la carte yritykselle. Onnea!

Karelia à la carte -verkoston yrityksille European Region of Gastronomy Saimaa -tunnukset

Karelia à la carte -yrityksille myönnetään ensimmäisten joukossa European Region of Gastronomy Saimaa -tunnukset perjantaina 19.5. Joensuun kesän avauksessa.

14 uutta yritystä Karelia à la carte -verkostoon

Tänä vuonna Karelia à la carte -verkoston valiokunta on hyväksynyt 14 uutta jäsentä verkostoon. Tervetuloa!

Itä-Suomen Maistuva maaseutu -tunnustukset jaettiin

Itä-Suomen Maistuva maaseutu -yrityksiksi valittiin Lihhoo Lieksasta -yritysryhmä, PMG ja Männikkölän tila. Onnea!

Äksyt Ämmät teki taas historiaa: Pihlajapuun keittiöstä tarinallinen keittokirja

Äksyt Ämmät -yrityksen majatalo Pihlajapuun keittokirja kertoo aitoa tarinaa tunnetun matkailuyrityksen alkuvuosista, kansainvälisyydestä ja erityisesti majatal

Saimaan alueesta Euroopan ruokapääkaupunki 2024 – Karelia à la carte yhteistyössä mukana

Saimaan alueen eli Etelä-Savon, Etelä-Karjalan ja Pohjois-Karjalan saama European Region of Gastronomy -tunnustus julkistettiin torstaina 12.1. Juvalla.

Kotileipomo Sorsa Liperistä Vuoden Karelia à la carte -yritys

Kotileipomo Sorsa Oy on valittu vuoden 2022 Karelia à la carte -yritykseksi. Paljon Onnea!

Uusia yrityksiä Karelia à la carte -verkostoon

Tänä vuonna Karelia à la carte -verkostoon on hyväksytty kolme uutta jäsentä: Villa Ruusula Rääkkylästä, Step koulutus Ruokolahdelta ja Soinilan Oy Joensuusta

Sami Kurosen makumatka Pohjois-Karjalassa alkaa keskiviikkona 29.6.

Toukokuun lopulla kuvattu Sami Kurosen makumatka Pohjois-Karjalassa alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 29.6. klo 19.

Sirolan Luomulammastila Vuoden Karelia à la carte -yritys

Sirolan Lammastila on valittu Vuoden 2021 Karelia à la carte -yritykseksi. Sirolan tila on karitsanlihan tuotantoa harjoittava yritys Tohmajärvellä.

Karelia à la carte -verkosto Saimaan European Region of Gastronomy 2024 -hakukirjassa

Karelia à la carte -verkosto on hienosti mukana Saimaan European Region of Gastronomy 2024 -tittelin haussa.

Karelia à la carte -verkoston yritykset ja muut toimijat toivottavat: Rauhaisaa Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta!

1239

Kiitos kaikille Joensuun Syysmarkkinoiden Lähiruokapäivissä 10.-11.9. vierailleille!

Syysmarkkinoiden Lähiruokapäivissä juhlistettiin 30-vuotiasta Karelia à la carte -verkostoa.

Tervetuloa Syysmarkkinoiden Lähiruokapäiviin Joensuun Kauppatorille!

Karelia à la carte -verkosto on mukana Joensuun Syysmarkkinoiden Lähiruokapäivissä 10.-11.9.2021.

Karelia à la carte -verkostoon uusia jäseniä myös Etelä-Karjalasta ja Kymenlaaksosta

Karelia à la carte -verkostoon valittiin uusina jäseninä Ravintola-kahvila Ullan Bistro Taipalsaarelta, Aholafarm Haminasta ja Eräs Ravintola Lieksasta.

Pohjois-Karjalassa on käynnissä Mylly-toimialaselvitys

Mylly-selvityksessä etsitään pohjoiskarjalaiselle viljasektorille uusia yhteistyöhön perustuvia toimintatapoja Liperin myllyn tulipalon jälkeisessä tilanteessa

Ravintola Parppeinpirtti Vuoden 2020 Karelia à la carte -yritys

Ravintola Parppeinpirtti Ilomantsista on valittu Vuoden 2020 Karelia à la carte -yritykseksi ruokamatkailuverkoston 57 yrityksen joukosta.

Karelia à la carte -verkoston yrittäjiä palkittiin Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten edustajakokouksessa

Majatalo Puukarin Pysäkki sai Maistuva maaseutu -yritys tunnustuksen ja Rantapirtti Mervi Turunen valittiin Vuoden Maa- ja kotitalousnaiseksi.

Tiloilta torille sadonkorjuu-päivä la 12.9.2020 klo 9-15 Joensuun Kauppatorilla

Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset ja Karelia à la carte -verkosto osallistuvat Tiloilta torille sadonkorjuu -päivään teemalla Pieni pala maaseutua.

Hyvää Suomalaisen ruoan päivää!

Haluamme juhlistaa puhdasta, vastuullista suomalaista ruokaa käynnistämällä Karelia à la carte -verkoston jäsenhankintakampanjan.

Utran Uittotupa Vuoden 2019 Karelia à la carte -yritys

Utran Uittotupa Joensuusta on valittu Vuoden 2019 Karelia à la carte -yritykseksi.

Karelia à la carte -verkosto uudisti brändi-ilmeensä

Ainutlaatuinen Karelia à la carte -ruokamatkailuverkosto on kokenut uudistuksen. Visuaalista ilmettä on kirkastettu ja nykyaikaistettu periaatteella...