Ajankohtaista
Hyvää Kalevalan ja Suomalaisen kulttuurin päivää!
Suomalaisen kulttuurin päivänä maistuvat erinomaisesti sultsinat.
Keittiöissämme yhdistyy huippugastronomian nykytrendit ja rikas karjalainen ruokaperinne. Aidot ruokaelämykset syntyvät lähellä tuotetuista puhtaista raaka-aineista, jotka ovat saaneet aromikkuutensa vaara- ja lehtomaisemissa keskiyön auringon alla. Luontoa kunnioittaen valmistuu konstailematonta ruokaa puhtaiden järvien muikuista, kuhasta ja ahvenista, erämetsien aromikkaista marjoista, sienistä ja riistasta, vapaana laidunnetusta karjasta vapaan kanan munista, luonnonniittyjen villiyrteistä ja hunajasta, luomupeltojen viljasta, juureksista, vihanneksista ja marjoista.
Rakkaudella valmistettuja paikallisia makuja tarjoillaan karjalaisella aitoudella, vieraanvaraisuudella ja iloisuudella luonnonläheisissä elämyksellisissä ympäristöissä, joissa nykypäivä ja kulttuurihistoria elävät käsikädessä. Jokainen Karelia à la carte -verkoston yritys ruokatarinoineen on omaleimainen oma itsensä, tutustumisretken arvoinen. Karelia à la carte -ruokamatkailuverkostossa on nyt mukana noin 80 pohjois- ja eteläkarjalaista ruoka-alan yritystä; ravintoloita, matkailuyrityksiä, leipomoita, muita elintarvikkeiden jatkojalostajia, tuottajia. Yhteistyössä syntyy makuja, joilla on juuret!
Suomalaisen kulttuurin päivänä maistuvat erinomaisesti sultsinat.
Tänä vuonna saamme juhlistaa joulua Pohjois-Karjalan viljatuoteperheen tuotteilla. Yhteistyössä syntyy makuja, joilla on juuret!
Pohjois-Karjalan viljatuoteperhe on nyt lanseerattu markkinoille. Pohjois-Karjalan viljatuoteperheen tunnistaa Kukkilinnusta.
Silva Metsänäyttelyssä Joensuussa juhlistettiin vuoden Karelia à la carte -yritystä. Onnea Maija Timonen!